tony's limited editionDe Tony’s Chocolonely Limited Editions 2014 zijn er!

Misschien heb je de tamtam al gehoord: De Tony’s Chocolonely Limited editions zijn er weer! Drie te gekke & heel bijzondere smaakcombinaties waar je je vingers nog net niet bij op eet. Ik heb ze gelijk besteld via de webshop van Tony’s en vrees dat ik dagelijks de postbode belaag of ze er al bij zitten…..

Melk & drop.

Na wat veldonderzoek in Scandinavië vond Tony een wel heel bijzondere smaak, chocolade met drop… Drop?? Dat kan in Nederland natuurlijk niet ontbreken! Maar dan met een lekkere salmiak smaak, omdat het zout daarvan zo goed combineert met de zoete melkchocolade. Waar zouden ze dat nou toch van weten? Juist…. de melkchocolade, zeezout met karamel.

Melk & walnoot & banaan.

Dankzij een stagiair vond Tony deze gouden combi. De zoektocht naar Fairtrade bananen was pittig maar gelukkig uiteindelijk gelukt. Via een vriendelijke leverancier uit Leeuwarden heeft Tony heerlijke Fairtrade bananen uit Colombia kunnen bemachtigen. Samen met knapperige Franse walnoten vormen ze een onvergetelijke combinatie.

Puur & sinaasappel & rozemarijn.

In de chocokeuken op het hoofdkantoor staat Tony’s Chocolonely’s smaakmaker Eva dagelijks te experimenteren. En zo was daar ineens de smaakcombinatie sinaasappel en rozemarijn. Zoet en kruidig in heerlijke pure chocolade met 51% cacao.

Crazy about Chocolate

Met deze Limiteds bewijst Tony dat ze niets zomaar zwart-wit zien en absoluut Crazy about Chocolate zijn. Ze dragen de cacaoboeren in Ghana & Ivoorkust een warm hart toe en bouwen graag aan de weg naar 100% slaaf-vrije chocolade.

Waar te koop?

Ze zijn er maar tijdelijk en zijn nu te bestellen via de Tony’s webshop. Vanaf eind deze week zijn ze te koop bij o.a. Wereldwinkels, Marqt en Waar!.

 

 • Avatar
  Petra
  http://www.happylioness.nl

  Oh dit had ik niet willen lezen. Ik had net besloten minder chocolade te eten. Combi’s klinken gewaagd maar als ze net zo hemels zijn als die met zeezout….

  september 16th, 2014 19:41
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Sorry! Ik kan ze ook niet weerstaan….. Maar dagelijks een klein stukje brengt wel een heleboel happiness 🙂

   september 16th, 2014 20:33
   Reply
   02
 • Avatar
  Joyce
  http://www.beautychef.nl

  Oeh, ben heel erg benieuwd!

  september 17th, 2014 10:48
  Reply
  03
  • Avatar
   José

   Ze zijn binnen en we hebben ze getest. De review komt eraan….

   september 18th, 2014 16:09
   Reply
   04
 • Avatar
  Marion
  http://mijnkladblog.nl/

  Die met drop lijkt me echt niet lekker, maar hij is zo uniek! Die moet je toch gewoon proberen. En oooh chocola met sinaasappel en en en en en chocola met BANANAAAAA! Oh waarom kocht ik een paar dagen geleden die eerste reep Tony Chocolonely!

  september 17th, 2014 14:38
  Reply
  05
  • Avatar
   José

   Haha….Niemand snapt de Tony’s hype tot je er één geproefd hebt 🙂 Ik hoop dat ik ze morgen binnen krijg…..

   september 17th, 2014 14:48
   Reply
   06

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.