LADRESS | ENJOY! The Good Life

Dé perfecte jurk van LaDress.

Yep… Weer donderdag. Elke week weer breek ik mijn hoofd over ‘Things I Love’. Dat is niet omdat ik niets weet maar omdat ik teveel dingen heb waar ik van houd. Maar het is vandaag eigenlijk heel erg makkelijk want er is het weekend Sample Sale bij LaDress. Dus gaat het deze week over dé prefecte jurkjes van LaDress.

LADRESS | ENJOY! The Good Life

Ik denk dat de meeste van jullie wel weten waar ik het over heb. Niet?! Dan ben je vast blij met dit artikel. Want is niet iedere vrouw op zoek naar het perfecte jurkje? Een heel speciale voor een bijzondere gelegenheid of juist een tijdloos modelletje als basis in jouw kledingkast. Simone van Trojen heeft dat allemaal voor jou. Haar label LaDress biedt (online) dé perfecte jurkjes. Alleen jurkjes… daar draait het om bij LaDress. Een vaste basiscollectie en elke maand wordt de collectie aangevuld met specials, inclusief stylingtips.

LADRESS | ENJOY! The Good Life

Inmiddels is LaDress een begrip binnen de modewereld. En ook ik ben voor de opvallend mooie eenvoud van LaDress gevallen. Jááren geleden kocht ik mijn donkerblauwe wikkeljurk. Ik ben helemaal niet van de jurkjes maar in de LaDress voel ik mij wel prettig. De stof is zo mooi en hij valt prachtig. Kreukt niet en draagt heel fijn.

Jammergenoeg passen de jurkjes inmiddels niet meer binnen mijn budget want ze zijn best aan de prijs. Maar ze zijn het zeker waard. De jurkjes gaan echt jaren mee. Ook heb ik er een paar weer verkocht omdat ik ze veel te weinig draag. Zelfs op Marktplaats brengen ze tweedehands nog een flinke duit op. Ik zie de jurkjes dan maar als een investering 🙂

LADRESS | ENJOY! The Good LifeMaar….. ik heb goed nieuws! Dit weekend houdt LaDress een Sample Sale. Alle mooie tijdloze jurkjes uit voorgaande collecties worden met 70% korting aangeboden. Van maat XXS t/m XXL en meisjes van 110/176.

Dus ben je op zoek naar hét perfecte jurkje kom dan snel ik actie en bestel jouw ticket (gratis) hier. Mijn ticket is al ‘in the pocket’ en hoop het weekend mijn slag te kunnen slaan. Zie ik jou ook?

Heb jij ook al zo’n plaatje in je kast hangen of heb je je oog op een modelletje laten vallen. Laat het mij weten. Leuk!

ENJOY! The perfect dress.


LaDress Sample Sale | World Fashion Centre| Koningin Wilhelminaplein 13 | Amsterdam | website


 © Photocredits: LaDress & Bilderberg.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.