SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 6/2019

Afgelopen week was een heerlijk weekje om lekker door te kunnen werken. Eén puber minder in da house is een wereld van verschil. En even één op één tijd met de andere puber. Wat heerlijk dat ze haar (voorlopige) rijbewijs heeft en we overal heen kunnen tuffen. Dat komt nu zo goed uit, nu ik niet mag rijden. Naar de film, boodschapjes hier en daar en lekker uit eten. Wat we nog meer deden? Je leest het hier in de Snapshots.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

 

De week begon met lekkere muziek uit de 90s op QMusic. Normaal gesproken luister ik alleen even Mattie & Marieke, maar nu was het de hele dag door vaak meeblèren met muziek uit mijn tijd.

 

 

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Zuslief ging voor een paar dagen naar Vlieland. En dit design stuk van Normann Copenhagen had ik al een tijdje op mijn netvlies. De shorebird. Die zou te koop zijn op Vlieland. Maar tijdens het zoeken naar een plaatje voor haar zoekopdracht kwam ik erachter dat hij gewoon online te koop was. En dan niet kopen hè….

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

De damespuber vertelt altijd de leukste verhalen over wat ze meemaakt onderweg naar haar studie in Utrecht, haar belevenissen op het werk, als ze uitgaat etc. Heerlijk en vaak heel grappig. Zo had ze van de week een reiziger gezien die zijn kat mee had in een heel bijzondere rugzak. De Cat Carrier Capsule. We hebben hier helemaal dubbel om gelegen. Wat een vondst. En we zagen onze humeurige witte kater al met zijn chagrijnige kop achter het glaasje zitten. Best betaalbaar overigens voor nog geen 40 dollar.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

We aten weer eens deze heerlijke Portugese vis met een simpele saladeSNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

 

De jongenspuber zit altijd te mopperen over zijn werk. Ik probeerde hem een beetje te motiveren. #dovemansoren

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Teatime. ’s Middag altijd met een stukje pure chocolade.

 

 

De jongenspuber was een weekje skiën en de damespuber en ik besloten er zelf ook een leuk weekje van te maken. Dus gingen we naar de film A Star is Born. Aanrader!!

 

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

We kregen de tips om zakdoeken mee te nemen. Hebben wij niet nodig gehad.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

De humeurige witte kater eigent zich allemaal plekjes toe waar hij helemaal niet mag liggen. Sinds een lange tijd ging ik weer eens aan tafel werken. Hij was daar heel ontstemd over want normaal gesproken ligt hij languit op de bank aan tafel. Uiteindelijk beschikte hij in zijn lot en deelde de bank met mij.

Ik was op zoek naar iets anders, maar kwam dit boek tegen op Bol.Com. Weet je nog? Die leuke Angel Adoree van het Roer Om? Zij en haar man verbouwden een kasteel in Frankrijk. Dit boek is nu € 9,90. Ik kon het niet laten en het is zo’n leuk boek!

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

De damespuber krijgt kleedgeld. Dat was heel lang 50 euro per maand. Maar ik besloot ineens dat met een tientje te verhogen. Ze wordt ten slotte al bijna 18. Haha… die reactie. #ikhouvanhetonverwachtse

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Op zoek naar de Cat Capsule kwamen we allemaal grappige filmpjes tegen zoals deze. Leuk You Tube kanaal overigens!

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

In huis ben ik weer lekker aan het schuiven met spulletjes. Alleen jammer dat het momenteel geen doen is om foto’s binnen te maken.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Even een simpele poké bowl.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Deze plant kwam ik tegen toen ik mijn favoriete Sensas wijn bij de DEEN op ging halen. Ik was sterk en kocht hem niet, maar de volgende dag toch terug om hem op te halen. De damespuber wil graag rijden dus is zij in voor elk ritje denkbaar. En ik ben een mooie plant rijker.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Oefeningen doen met mijn gips pootje. Woensdag gaat dit gips eraf. Dan heb ik 8 weken gips gehad en krijg ik nog 4 weken afneembaar gips. Wat dat ook moge zijn…

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik zag op Social Media dat Modern Family gaat stoppen. Jammer, zo’n leuke serie. Wij wachten op smart op het nieuwe seizoen op Netflix. Vind jij Modern Family ook zo leuk?

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime…. Volkoren crackers met Zaanse mayo, tomaat, avocado en een eitje. En dat dan netjes op zien te eten 🙂 Met karnemelk.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

En de 90s gaan nog steeds door. Marco Borsato. Even heerlijk meeblèren.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte vegetarische lasagne. Eén van onze favoriete gerechten. Binnenkort zal ik het recept delen.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik keek de documentaire HEAL op Netflix. Heel interessant en ik geloof echt dat het lichaam zichzelf, voor een deel, kan genezen. Maar vooral dat het lichaam signalen geeft als het niet goed gaat en wij daar meer naar moeten leren luisteren.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Weer een boek. Dit keer Kinfolk The Home. De stapel op de eettafel wordt zo hoog dat ik er bijna niet meer overheen kan kijken. Binnenkort maar weer eens een boekenreview.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Overnight oats met kaneel, vanille en cranberry.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Afgelopen week weer een fijn modeartikel van Martine. Over de nieuwe lente en zomer collecties. Je leest en ziet het hier.

SNAPSHOTS WEEK 7/2018 | ENJOY! The Good Life

 

 

Als ik de foto’s inlaad op de site dan kom ik ook altijd de foto’s van precies een jaar geleden tegen. Zoals deze op de bruiloft van vrienden van mij. Eens een foto van mezelf. Die heb ik bijna niet. #throwbacktolastyear

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Relight my Fire….. Heerlijk!

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

De jongenspuber kwam al bijna weer terug en zijn kamer lag vol met kleding uit mijn ‘kast’. Met dank aan Marie Kondo. Eén plank is weer netjes. Ik heb echt heel veel kleding weg gedaan. Nog nooit had ik zo’n lege kledingplank. Wat ik wel genoeg heb is truien en gestreepte shirts… Nu de rest van de planken en het hang gedeelte nog.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Samen met de damespuber ging ik een hapje eten. De keuze was lastig tussen HappyhappyJoyJoy of Loetje. Toch maar dichtbij huis naar Loetje. Heerlijk, maar veel teveel gegeten. Biefstuk Bali, wonton zalm en sticky toffee. Eigenlijk hebben wij altijd hetzelfde. Wat neem jij altijd bij Loetje?

Stress, wat is het en wat doet het met je? | ENJOY! The Good Life

Esther schreef deze week voor het eerst een artikel over stress. Om de week zal zij schrijven over vitaliteit, sport en mindfulness. Wat vond jij van haar eerste artikel?

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik herschreef een aantal artikelen over Chanel en maakte ze SEO Proof. Zoals bijvoorbeeld dit artikel over mijn favoriete mascara. 
SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

 

 

 

 

 

 

Deze foto kreeg ik van de damespuber. Een vriendin van haar was bij IKEA waar ze citroenplanten verkochten. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan…. Dat wist ik al, maar ik zoek nooit de makkelijkste weg blijkbaar.

 

 

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

En dus verpotte ik maar weer eens mijn citroenplantje. En ik kocht plantenvoeding in de hoop dat hij wat sneller gaat groeien.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Om bij het onderwerp citroen te blijven…. De lekkerste recepten met citroen deelde ik ook nog van de week.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Ook de jongenspuber kreeg verhoging van zijn zakgeld. #zomaaropeendoordeweeksedag

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Heerlijk nog even nagenieten van de film….

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Lunchtime. Volkoren crackers met zalm en karnemelk.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Happy feeling….

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Zoals elke week op vrijdag… De weekendtips van ENJOY!

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Samen met een vriendin ging ik naar de garage sale van Girassol uit mijn eigen weekendtips. HELP!!!! Wat een rij om tien uur op zondagochtend!. De hele straat door en de hoek om. Niet normaal. Wij hebben het met ons verfrommelde hoofd maar gelaten voor wat het was. En zijn wat gaan drinken bij The Student Hotel.
SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

 

Lunchtime. Gebakken eitje met tomaatjes en kaas. Restje erwtensoep en het laatste beetje karnemelk. Hoog tijd dat de boodschappen vandaag weer worden bezorgd.

 

 

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

De jongenspuber weer terug van vakantie. Heerlijk gebronsd. Samen gezellig een filmpje kijken op Pathé-thuis. Een klassieker: (500) Days of Summer. We hebben ons rotgelachen.

SNAPSHOTS WEEK 6/2019 | ENJOY! The Good Life

Het weekend sloten wij, wie niet, af met De Luizenmoeder. Heerlijk weer. Ik ben bijna van de bank gerold van het lachen. De pubers vonden het hier en daar ietwat aan de racistische kant. #nieuwetijdskinderen

Dit waren de Snapshots weer. Komende week gaat gelukkig dit gips eraf en ben ik benieuwd hoe de stand van zaken (been) is. Dan nog vier weken afneembaar gips. Het einde komt in zicht. Ik ben ook wel een beetje gespannen wat de arts er van gaat vinden. Afgelopen week ging het weer een stuk minder goed dus ik houd mijn fingers crossed.

En het is deze week Valentijnsdag. Ik ben benieuwd hoe vol mijn brievenbus dit jaar weer is. Wat zijn jouw plannen voor komende week?

ENJOY! your week.

 

Avatar
José
http://www.enjoythegoodlife.nl
 • Avatar
  lieven
  http://gipspootje

  hey jose ik wens jou veel sterkte en goeie moed voor woensdag als je gips hopelijk eraf mag ik steun jou. ik vind jou gipspootje leuk en mooi alsook jou teentjes hi hi, kan je aub een paar foto’s of een video maken uploaden als je gips eraf gaat ik zou graag nog een paar foto’s van jou mooi gipspootje willen zien of misschien een video , ik vind het intresant goeie moed lieverd ik ben met mijn gedachten bij jou woensdag liefs dikke knuffel van lieven uit belgie xxxx.

  februari 11th, 2019 17:29
  Reply
  01

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.