SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 52/2017

Allereerst wil ik graag iedereen een fantastisch nieuwjaar toewensen. Dat al je wensen uit mogen komen! Hoewel het nieuwe jaar al in volle gang is, wil ik toch nog even terugkijken op de laatste week van afgelopen jaar. Omdat ik weet dat jullie graag de Snapshots lezen. Hier komen ze!

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Eerste kerstdag, bij het ontbijt, hadden we nog een aantal kleine kerstcadeautjes voor elkaar. Ik kreeg deze spaarpot. Sparen ben ik gek op. Ik heb altijd allerlei potjes voor het één of ander. Deze komt dus goed van pas.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

En nog een cadeautje…

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Een verfrissend gesprek. Dat komt goed uit want dat zou ik wel eens willen met mijn huisgenoten.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

En een prachtige fles sangria.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Voor  mezelf kocht ik dit mooie telefoonhoesje van Ideal of Sweden.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

De gasten kwamen en namen hun eigen spulletjes mee voor het gerecht dat zij gingen maken. Broerlief kwam met een mandje boodschapjes binnen. Hilarisch!

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Eerste kerstdag met de familie. Koekjes bakken met ons kleine nichtje.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

De tafel werd gezamenlijk gedekt. Met verrassende items op tafel.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Samen met mijn nicht maakte ik gevulde avocado als hoofdgerecht.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Een heerlijke start van het diner.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Het hoofdgerecht door de damespuber en mijn schoonzus. Groenten uit de oven, salade en een feestelijk, groot stuk vlees. Lekker, lekker!

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

De jongenspuber en mijn broer in opperste concentratie voor het klapstuk. Het nagerecht.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Een klapstuk werd het zeker. Niet helemaal geworden zoals de heren in gedachten hadden. Zie het plaatje. Maar hij smaakte heerlijk. Het was een supergezellige eerste kerstdag.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Tweede kerstdag maakte ik zuurkool stamppot. Wie zin had kon aanschuiven. En dat was weer een leuke gezelschap. Heerlijk gegeten. Zuurkool is mijn lievelings.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Als toetje maakte ik stukjes cake en ameretti’s besprenkeld met Ameretto likeur. Stukjes abrikoos en een lekkere klodder slagroom. Tweede kerstdag dus ook  heel geslaagd en vooral heel relaxt.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

De dagen tussen kerst en oud en nieuw waren heel rustig. Lekker lang in bed blijven, lezen, filmpjes kijken etc.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

En opruimen. Deze schoenen van de jongenspuber zijn inmiddels te klein. Jammer, want ze zijn nog als nieuw. Maat 41. Ze gaan op Marktplaats. De opbrengst is voor hem. Hij spaart voor een nieuwe laptop.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte een pasta met wat ik nog in huis had. Tonijn, tomaat etc. Nu kan het nog want vanaf het nieuwe jaar mag ik voorlopig geen pasta meer.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

We aten een harinkje als lunch en er werd ook kibbeling en mosselen bij gehaald. Lekker!

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

En er ging weer eens wat stuk. Alles lijkt hier stuk te gaan. Wasmachine, afwasmachine en nu de wasdroger. En ook de koelkast vertoond kuren. De wasdroger werd opgehaald in een poging hem nog te maken. Wat een armoede zonder droger. De was stapelt zich op want drogen op een rekje gaat niet zo snel.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Nog meer opruimen. De kast met de bekers heb ik opgeruimd. Er kon heel veel naar de kringloop.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Bijkomend voordeel. Ik mocht weer naar de kringloop :) En daar stond mijn inbreng ook meteen ;)

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Oeps, de beker van de jongenspuber. Heb nog even gecheckt of hij hem niet gaat missen.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik vond weer een paar spulletjes die ik mee terug nam. Een bordje van het PIP servies dat ik heb, een nieuwe springvorm. Die van mij was honderd jaar oud en op. En een mooie grespot. Handig als bloempot of voor de keukenspullen.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Na het kringlopen ging ik met een vriendin een broodje eten bij Herberg Jan in Heiloo. Daar hingen deze mooie schilderijen van Laura Kamphuis.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik ging aan de slag met mijn nieuwe Bullet Journal voor 2018. Allereerst wat doelen stellen voor het nieuwe jaar. Zoals een nieuwe keukenmachine. Al tijden zit ik te klooien met een oude machine van Marktplaats. Ik heb een spaarpotje voor deze machine die  bijna vol is.  En een Fiat500 zou ook leuk zijn. Altijd hoog inzetten ;)

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

En nog een heleboel andere doelen. Voornamelijk immateriële. Als je veel doelen stelt is er altijd wel iets dat uitkomt.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Nog meer opruimen. De lades in de keuken. Wat een chaos.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

En kijk eens hoe netjes. Ik trek ze regelmatig open om even te kijken :).

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Nou heb ik alles opgeruimd en heb ik spijt dat ik die oude bakvormen weg heb gedaan. Kijk nou hoe decoratief!

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Tijdschriften lees ik en ik fotografeer wat misschien nog van pas komt. Dan kan het tijdschrift weg. Zoals deze pantoffels. Die lijken mij heerlijk warm.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Nog voordat het oude jaar om is kon ik een doel voor het nieuwe jaar inlossen. Ik vond een geweldige aanbieding op internet en daar kreeg je, als je voor 31 december bestelde, ook nog de foodprocessor erbij. En heel toevalling had ik eindelijk weer eens iets verkocht op Marktplaats. Ik kon hem gewoon kopen!!! Ik kon het wel van de daken schreeuwen. Zo blij :)

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

De beste negen post op Instagram van het afgelopen jaar. Leuk om te zien. Oh la la…. die leuke dokter die ik in Griekenland had. Die had ik graag mee naar huis genomen :)

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Samen met zoonlief ging ik oliebollen en appelbeignets maken. Hij had dit recept gevonden voor oliebollen. Er kwam geen olie aan te pas en waren toch best lekker. Ik maakte deze appelbeignets.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Deze machine moet plaats maken voor de Kitchen Aid. Als iemand interesse heeft om hem over nemen. Let me know!

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Ik was samen met de jongenspuber op oudejaarsavond. We keken Mindfuck en deden actief mee. Ongelooflijk. We snapten er geen bal van hoe Victor Mids dat doet.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Beetje tv kijken met een ‘balletje’ erbij.

SNAPSHOTS WEEK 52/2017 | ENJOY! The Good Life

Proosten op het nieuwe jaar.

Dit waren de Snapshots van afgelopen jaar. Ik hoop dat je ze leuk vond. Het lijkt alweer zo lang geleden. Zojuist werd gelukkig de wasdroger weer terug gebracht. Hij schijnt het weer te doen. Dat zou fijn zijn. Dan kan er eindelijk weer op volle toeren gewassen worden. Morgen naar het ziekenhuis voor een voorbereidend gesprek voor de operatie. En verder deze week nog een beetje op halve kracht. Het is nog vakantie.

Geniet van je week. Heb jij nog vakantie of is het alweer bussiness as usual?

ENJOY! The Good Life

 

 

 

 

 

 

 • Aletta

  Ook voor jou de beste wensen voor het nieuwe jaar, hopelijk met minder tegenslagen dan in 2017….. succes met de voorbereidingen voor je operatie. Hier bijna back to business, niet vrij geweest, wel paar dagen alleen tussen kerst en oudjaar. De mannen waren skiën in Frankrijk, was enige optie. Voorjaarsvakantie kunnen we niet, proefwerkweek en SEweek. Maar niet getreurd ik mag in week 5 ook nog met mijn Skisis…. verder gewoon gewerkt, megadruk en ben bang dat het deze wk niet minder zal zijn. Over een paar wk is hopenlijk de storm gaan liggen….
  Ook hier terug in het gareel, minder koolhydraten is hoognodig na alle zoetigheden. Groetjes AlettA xxx

  januari 2nd, 2018 17:06
  Reply
  01
  • José

   Denk aan jezelf! En natuurlijk ook de allerbeste wensen voor 2018!

   januari 5th, 2018 19:47
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>