SNAPSHOTS WEEK 50/2018

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Het was een raar weekje afgelopen week omdat ik geopereerd moest worden. Kijk je samen met mij nog even terug op afgelopen week?

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Op Facebook ontvang je vaak posts van jaren terug. Deze kwam afgelopen week voorbij. Ik werd er een beetje emotioneel van. De damespuber nog zo’n klein blij ei. Lief.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Ontbijtje. Griekse yoghurt met grote blauwe bessen.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Deze checklist kwam ik tegen in het boek “Tis hier geen hotel” Ik moest er erg om lachen en kan vrijwel alles afvinken.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Een Ikea hack. Van deze twee Stuva bankjes maakte ik een lange bank en in één van deze bankjes plaatste ik de Följa opberglade. Er zaten niet zulke fraaie knoppen op dus bestelde ik deze leren greepjes bij Wolkedewietje.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

’s Avonds laat. Het huis in rust en dan nog even lekker op internet struinen en wat kookboeken doorbladeren. Een heerlijk momentje voor mijzelf.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Afgelopen week ging ik op bezoek bij MaisonPR in Amsterdam . Even persoonlijk kennismaken en producten bekijken. Ze vertegenwoordigen veel mooie merken zoals Jo Malone.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Het Nederlandse modemerk van de zusters Spijkers en Spijkers. Superleuke collectie voor komende zomer.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Oh lala…. Deze horloges van Skagen vond ik ook supermooi!

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Ik moest hier erg om lachen, maar hoop niet dat ik ze terugvind.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Ik deelde het recept voor deze heerlijke Amarula blondies.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Even een gekookt eitje als tussendoortje.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Een vriendin van mij werkt op de redactie bij Proef! en Allerhande. Ik mocht een middagje met haar mee om achter de schermen te kijken. Het was zo leuk! Jammer dat ik bijna niets kan delen met jullie want foto’s maken werd niet op prijs gesteld. (begrijpelijk) Toch een paar kiekjes.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Overal vind je creatieve uitspattingen. Hier de tekst ‘The quick brown fox jumps over the lazy dog.’ Deze zin bevat alle letters van het alfabet.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

En voor de Allerhande werd er natuurlijk volop gekookt. Alle recepten worden drie maal gekookt, getest en geproefd voordat ze in de Allerhande terechtkomen. Ik kan verklappen dat er heerlijke dingen werden bereid én dat er binnenkort een heel mooi Allerhande kookboek komt waar ik wat previews van kreeg.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

En natuurlijk weer een fijn mode artikel van Martine. Dit keer over de influencers Lizzy van der Ligt en Lonneke Nooteboom die collecties maakten voor Fred de la Bretoniere en Shabbies.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Voorbereidingen voor het jaarlijkse kerst cadeau tips artikel. Helaas door de operatie weet ik nog niet of het op tijd gaat lukken. Maar deze fijne stappers van Xsensible kan ik je in ieder geval aanraden. Bij mij staan ze onder de boom. Het zal alleen nog heel lang duren voordat ik ze aankan. Het andere paar heb ik bijna tot op de draad afgelopen want deze schoenen lopen als zonnetjes.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Ik maakte een heerlijke tabouleh salade. Ik krijg regelmatig kritiek als ik recepten deel onder koolhydraatarm. Deze zouden niet koolhydraat arm zijn. Klopt. Ik ben zelf niet heel erg strikt. Dus zo af en toe eet ik gewoon volkoren noedels, volkoren pasta, bulgur, bonen, zoete aardappel etc. Dit zijn echter trage koolhydraten en dus gezonder dan de ‘gewone’ koolhydraten.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Lekker met een stukje zalm (15 min op 200°) uit de oven. En een glaasje rode wijn. En op een klein bordje. Je brein denkt dan dat je nog steeds een lekker vol bord eet.

Weegsessie bij De Voedingstuin. Zonder moeite ben ik 7,7 kilo afgevallen. Superfijn. Het streven om voor de operatie 10 kilo af te vallen is niet helemaal gelukt. Maar op deze manier afvallen is heel goed te doen en bevalt mij prima. Eigenlijk is het gewoon een aanpassing van eetgewoonten.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Wachten tot ik aan de beurt ben voor operatie nummer 4 aan mijn enkel. Laten we hopen dat 4 keer scheepsrecht is. Het kan alleen maar beter worden zou je denken.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Het is weer achter de rug. Ik moest een nachtje in het ziekenhuis blijven. Gelukkig maar want het viel  best een beetje tegen.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Gelukkig ben ik weer thuis en zit weer op mijn vertrouwde plekje. Dit keer bij de kerstboom.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Boodschappen inplannen voor kerst. Was nog lastig om een bezorg moment te vinden.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Ik kreeg nog een cadeautje mee naar huis. De oude schroeven die uit mijn enkel kwamen. Gelukkig heeft de orthopeed ook de schroef met afgebroken kop er nog uit weten te krijgen. Nu zijn er weer vier nieuwe grote schroeven ingegaan.

SNAPSHOTS WEEK 50/2018

Deze prachtige film keek ik op Pathé thuis. Met onze eigen Michiel Huisman in de hoofdrol.

Dit waren weer de Snapshots van afgelopen week. Vandaag terug naar het ziekenhuis vanwege het bloedverlies en waarschijnlijk moet het gips verwisselt worden, woensdag weer naar het ziekenhuis voor foto’s en controle door de orthopeed. Alles staat weer in het teken van ‘de enkel’ De komende 12 weken kan ik niet op of om. Maar voor een goed doel hoop ik. Wat zijn jouw plannen deze week. Druk voorbereidingen treffen voor kerst?

ENJOY! your week

 

 

 

 

 • Avatar
  Anne-Marie
  http://amotter1968@gmail.com

  Ik hoop zo voor je dat het resulaat nu goed zal zijn!

  december 17th, 2018 15:06
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Dank je Anne-Marie!

   december 18th, 2018 12:49
   Reply
   02
 • Avatar
  AlettA

  Fingers crossed en hopelijk is het nu wel goed. Maae 3 schroeven eruit en 4 erin?
  Je nieuwe patta’s zien er in ieder geval TOP uit, helemaal hot de leopard look.
  En misschien niet koolhydraatarm maar dan wel beperkt toch?
  En af en toe een blonde brownie moet kunnen, maar niet te vaak.
  Succes met je herstel, dikke knuffel en groetjes 😘

  december 17th, 2018 17:58
  Reply
  03
  • Avatar
   José

   Zeker koolhydraat beperkt! Met af en toe een Bossche Bol of een calorierijke brownie haha… En dan toch nog afvallen! Het leven moet toch leuk blijven? Zeker fingers crossed!

   december 18th, 2018 12:51
   Reply
   04

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.