SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 30/2018

Afgelopen week was mega saai. Het was zo warm dat ik helemaal niets kon doen. Gelukkig weet ik steeds beter wat ik wel en niet kan met dat gammele hart van mij en heb mij dus heel rustig gehouden en geprobeerd het hoofd koel te houden. Dat ging best goed. Gewoon aan toegeven dan valt het allemaal wel mee. Een rustig weekje dus. Kijk je nog even mee?

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

De humeurige witte kater bezweek bijna onder de hitte. Hij lag hele dagen onder de struiken. En dan kwam hij als een zwerver binnen om wat te eten en drinken.

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

Recyclen. Ik bewaar glazen potjes voor leuke knutsel frutsel projectjes. Deze kwam van pas voor een gebroken vaasje in een plantenrekje van vriendin Martha.

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte bloemkool nasi. Dat was een fiasco. Niet te pruimen. Vreemd, want de bloemkool couscous is hier een hit.


 

 

 

 

 

 

 

 

Op Insta zag ik dat Floortje naar het einde van de wereld werd herhaald. Deze aflevering had ik nog niet gezien. Wat een prachtig programma, eiland en mensen. Je kunt de aflevering hier terugkijken. Grappig genoeg zag ik dat ik een foto maakte op precies hetzelfde moment als op de Instagrampost. Toeval….

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

De damespuber gaat tussen de bedrijven door lekker zonnen. De mussen vallen dood van het dak…. Tijdens één van haar ‘tanning sessies’ zakte ze door de deckchair. De stoel wilde niet naar achter en toen ze haar volle gewicht naar achteren duwde zakte ze door de zitting. Daarna ging de stoel overigens wel naar achteren 😉

Ik keek een aantal films van de week. Het was voor mij echt veel te warm buiten dus bleef ik veel binnen en hield mij een beetje rustig. Dit was wel een aardige film. The American President.

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

Gek op zomerfruit. En niet alleen om te eten. Ook om te fotograferen en om mee te bakken.

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

Vorige week maakte ik bramentaartjes. Ik had nog wat deeg over en maakte van de overgebleven kersen nog een paar kersentaartjes.

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

Is dit geen mooi plekje? Het is de Millinger Theetuin in de Millingerwaard. Die staat nog op mijn lijstje. Maar dan moet ik weer kunnen lopen want je kunt er niet met de auto komen. Alleen na een wandel- of fietstochtje van 2,5 km. Meer info vind je in de weekendtips van afgelopen weekend.

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

Bij de bloemkoolnasi maakte ik heel lekkere kipsaté van kippedijen. Ze lijken heel erg verbrand en dat is ook zo:) Minder erg dan op de foto. Daar lijken ze helemaal zwart. Dat komt door de ketjap.

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

Hebben jullie ook zoveel spinnen in de tuin? Normaal gesproken zie ik dit soort jongens alleen in de herfst.

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

Mijn aubergine plant gaat heel goed. Die is gek op deze warme temperaturen. Binnenkort zal ik een lekker recept delen dat je van je ‘own veggies’ kunt maken.

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit is toch ook weer een heel leuk hoekje geworden. Ik ben een beetje aan het schuiven geweest met de groenten kistjes want mijn alternatieve moestuintje bleek geen succes op de plek waar ik dat bedacht had. Nu heb ik de kistjes her en der in de tuin staan. Ietwat rommelig, maar dat heeft ook wel weer wat.

Ik keek ook deze film op Netflix. Ik hou erg van kostuumdrama. Maar dit was zo’n drama dat ik meteen in een depressie schoot na de film. “The Other Boleyn girl” Geen aanrader wat mij betreft.

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik zat veel binnen en als ik buiten was zat ik achter in de tuin in de schaduw. Nu had een buurman mijn haag geknipt. Heel lief, maar iets te kort en nu zitten we daar ook niet meer helemaal in de schaduw. Ik kan de planten wel weer groot kijken. Trouwens, scheve foto. Ben ik echt allergisch voor. Maar ik mag het niet rechtzetten van mijzelf want het zijn ‘maar’ de snapshots. Moeilijk 🙂

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

Deze oude gereedschapskist vond ik ooit bij een kringloopwinkel. Hij staat al eeuwig in de gang omdat ik hem moet opknappen. Likje verf en hij is helemaal hip. Misschien dat ik hem toch maar weer verkoop. Geen knutselinspiratie…..

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

Dit is een leuk Instagram account die soms tekst heeft die je aan het denken zet. Ik kreeg er wel weer even de opruimkriebels van.

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

De gordijnstof is binnen die ik bij de Kwantum bestelde. En ik zie dat ze leuke wandkleden hebben voor in de tuin. Als ik de gordijnen van de week op ga halen ga ik eens kijken of dit iets is voor op de zwarte schutting.

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

De blikken potten in de tuin vind ik een geslaagd diy project. De vijg staat prachtig te shinen. Ook met oude blikken aan de gang? Hier vind je het artikel terug. 

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

We aten sashimi bowl. Beetje uitgeschoten met de wasabi-mayo. Hier vind je het recept terug.

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

Ik was op zoek naar een foto van mijzelf. Als je zelf altijd achter de camera staat dan heb je nooit eens foto’s van jezelf. Deze foto is van een tijd terug toen de damespuber nog graag foto’s maakte. Eigenlijk moet ik weer eens wat foto’s laten maken. Als er onder jullie fotografen meekijken die het een leuke uitdaging vindt? Misschien kunnen we een leuke samenwerking aangaan.

Thuisblijvers | ENJOY! The Good Life

Ik schreef gisteren in het persoonlijke stukje op zondag over thuisblijvers. Hier lees je het terug.

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

We gingen weer met z’n drietjes barbecuen. Dat bevalt heel goed en ik heel erg gezellig. Veel vis want wij zijn niet meer van die vleeseters. Zalm met citroen en garnalenspiesjes. Daarbij een pastasalade en stokbrood met smeersels.

Het was heel gezellig. Want hoewel pubers strontvervelend kunnen zijn op hun tijd heb je ook steeds leukere gesprekken met ze. Wij hadden het over hoe ons leven eruit zit over twaalf jaar. Geen idee hoe wij op twaalf jaar kwamen. Wat voor werk heb je, waar woon je, heb je huisdieren, verliefd, verloofd, getrouwd, single etc. Heel leuk. Ik had het eigenlijk op moeten nemen dit gesprek. Leuk voor later.

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

Eindelijk! Regen en minder warm. Mijn app gaf regen aan maar buiten was er geen spat te zien 🙂

SNAPSHOTS WEEK 30/2018 | ENJOY! The Good Life

We sloten het weekend af met een grote pan orzo met maangedroogde tomaatjes en garnalen. ZO LEKKER!!!! Het recept vind je hier.

Dit waren de snapshots weer. Komende week hebben wij weer een ziekenhuisbezoekje op de planning. Niet voor mijzelf, maar dit keer voor de damespuber. Naar de kapper. Ditjes en datjes. En ik hoop dat ik weer flink aan de bak kan komende week, want afgelopen week heb ik vrijwel niets kunnen doen. En wat zijn jullie plannen?

ENJOY! your week.

 

 

 

 • Avatar
  AlettA

  Deze keer de snapshots gelezen onder het genot van een frozen yoghurt. Bevindt me op mijn vakantie dit jaar in Turkije. Dankzij de on-Nederlandse temperaturen van afgelopen week is het prima uit te houden (is ook wel eens anders geweest) Heb niet echt iets gepland maar wat niet is kan nog wel komen. Succes met het ziekenhuis bezoek voor Britt. Groetjes AlettA

  juli 30th, 2018 13:47
  Reply
  01

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.