SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 10/2019

Het is echt weer om nog even terug te kijken op afgelopen week. Het stormt hier zo hard dat ik lekker binnen blijf. Anders waai ik met krukken en al om vrees ik. Kijk je mee?

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte voor het eerst SEMLOR zelf. Afgelopen dinsdag was het Fettisdagen. Een feestdag in Zweden die gevierd wordt met SEMLOR. De pubers waren er ook blij mee want het moest ook allemaal op. Hier vind je het recept en meer info.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

De pubers moesten werken dus ik haalde een kliekje uit de vriezer. Rendang met Nasi Koening. Heerlijk!

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Deze handige tool kwam ik tegen om zaaipotjes te maken van oude kranten. Je vindt deze handige stamper om zelf papieren kweekpotjes te maken hier bij Dille en Kamille (9,95).

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Op de afzuigkap verzamelen zich steeds meer ‘rommeltjes’. Maar ik hou er zo van! Op de kruiden na alles van de kringloop.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

 

Over kringloop gesproken. Mijn zus appte of ik dit bordje iets vond. Zij stond bij de kringloop in Zwolle 🙂 #itrunsinthefamily

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Mijn tomatenplantjes zijn alweer ontkiemd en groeien als een gek.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Oh boy!!! Deze tomatenrisotto met burrata is echt goddelijk. Het recept vind je hier.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef over de ‘String of Hearts’, het Chinees lantaarnplantje.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

De humeurige witte kater lag er afgelopen week vaak voor dood bij. Hij is vanwege het weer in een depressieve mood. En geef hem eens ongelijk.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Dit bordje zag je eerder al voorbij komen, maar ik heb hem afgelopen week op diverse plaatsen in huis gehad. Hij kwam nergens echt goed tot z’n recht. Om het in de kast te zetten vond ik een beetje jammer.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Uiteindelijk heb ik de plank in de keuken een beetje gerestyled en heeft hij hier een mooi plaatje gekregen.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Spuit 11. De damespuber kwam nog wat foto’s van mij tegen en stuurde ze. Altijd leuk om je moeder in een gekke bui vast te leggen. De kleding vind je onder aan het bericht.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik had weer eens een bak misser. Ik wilde heel graag wat ‘gezonde’ dingen bakken. Dus deze kwarkcake die ik maakte met speltmeel. Hij kwam niet echt blogwaardig uit de oven. Van smaak was hij best oké. De pubers hebben het allemaal opgeschranst. Ik eet echt alleen nog maar dingen die ik ook echt lekker vind. Dat scheelt ook een hoop calorieën.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Overal in huis vond ik stapels boeken. Ineens had ik er genoeg van en ben ik alles netjes gaan opruimen. Misschien wordt het tijd voor een boekenkast.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Nou, ze vond er nog één hoor…. Tijdens onze lunch bij Brafoer in Beverwijk.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Afgelopen week heel wat kiekjes gemaakt in huis. Zoals van het andere deel van de plank in de keuken. Natuurlijk weer spulletjes van de kringloop en andere ‘hebbendingen’. Onderaan vind je een aantal van deze spulletjes terug.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

 

Deze serie “Sex Education” van Netflix vind ik heel erg leuk. Ook omdat het zo herkenbaar is met pubers. Volgens de damespuber ben ik net als de moeder in de serie. Nou ja, volgens mij geef ik nooit sexueel advies. Je snapt dat wij dit allemaal afzonderlijk kijken anders is het nogal ‘awkered’. Echt een aanrader. Lekker gek en heerlijk Brits.


SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Oh boy! Dit kippen/champignon/ wortel soepje is echt goddelijk!

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

 

Samen met de pubers kijk ik de serie “Oogappels” wat voor “Floortje aan het einde van de wereld komt” Pijnlijk herkenbaar voor ons alledrie!

 

 SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Wat kiekjes in huis….

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Moodbord dat ik maakte in mijn Bullet Journal. Ergens in het voorjaar wil ik een Garage Sale organiseren. Ik heb zoveel spullen die ik op wil ruimen dat het mij leuk lijkt dat op een ludieke manier te doen.

FASHIØN BY MARTINE | ENJOY! The Good Life

 

 

 

Afgelopen week ook weer een dosis fashion inspiratie van Martine. Ze vertelt iets over zichzelf en over een aantal opdrachten waar ze momenteel aan werkt. SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik kan van sommige lege flesjes geen afstand doen. Heb jij dat ook? De etiketten zijn gewoon té leuk!

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Hier nog wat favorites.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Props verzamelen voor een foodfoto. Weet niet of deze de site gaat halen. De soep komt niet lekker uit de verf. Lekker was hij wel!

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

 

Esther schreef afgelopen week weer een artikel over stress. Heb jij het gelezen?

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik maakte een weekmenu voor deze week zodat ik gerichter boodschappen kan bestellen. Ik merk dat ik nog steeds teveel moet weggooien en daar baal ik van. Dus nu hebben wij overzichtelijk wat wij gaan eten. Alleen de pubers hadden geen zin om het menu voor hun kookdagen te plannen. Die moeten dan zelf maar naar de supermarkt.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik probeerde deze film op Netflix te kijken. Maar ik heb hem uitgezet. Ik vond het helemaal niks. Ik hou altijd wel erg van een beetje gekkige films, maar hier lag het er wel heel erg dik bovenop. Wat vond jij van deze film?

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Zondagochtend samen ontbijten. Althans we waren niet compleet want de jongenspuber moest al vroeg beginnen. Ik ben gek op deze bordjes. Ik kocht ze ooit bij de kringloop (natuurlijk), maar kan nergens online serviesdelen vinden. Het is van het merk Heist. Mocht jij er nog iets van op zolder hebben liggen…. Ik houd mij aanbevolen. Oh en die kaas in de verpakking op de foto is dé favoriet van ENJOY!. Als je in of in de buurt van Uitgeest woont en je vraagt bij De Raat kaaswinkel om de kaas van José kun je het zelf proeven. Goddelijk! #boerentrots

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Ik schreef een heel leuk artikel over mijn favoriete vintage woonwinkels. Dat vond ik echt heel leuk om te doen omdat ik vaak de vraag krijg waar ik dingen vandaan heb. Nou, onder andere hier vandaan. Ook voegde ik een aantal winkels toe waar ik nog graag een keer heen wil.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Nou, dat heb ik geweten. De lezers van ENJOY! vonden dit ook een heel leuk artikel en het werd veel gedeeld. Ik mag niet klagen over de bezoekersaantallen, maar dit was weer een keer ongekend.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Samen met de jongenspuber kokkerellen. We maakten Enchiladas van Bill Clinton. Een favoriet van ons.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

De peren waren in een soort van staat van ontbinding dus daar moest nodig iets mee om ze te redden van de kliko. Aangezien zondag bakdag is maakte ik er een gezonde perencake van. Dat vond ik wederom geen succes. Ik ben echt klaar met die gezonde baksels. Het is net of je een klap in je gezicht krijgt als je een hap neemt. De pubers kwamen ook heel enthousiast thuis. Hij zag er prachtig en aantrekkelijk uit dus ze hadden er zin in. Ik hield wijselijk mijn mond. Die hoofden van hun toen ze een hap namen. Ze probeerde nog politiek correct te antwoorden, maar toen ik zelf zei dat ik het niet te ‘hachelen’ vond was de beer los. Het was niet vies, maar ook niet heel lekker. Dan eet ik liever niets.

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

Het weekend sloot ik af met een kliekje hachee en rijst uit de vriezer. Ik at weer alleen want de pubers waren aan het werk.

Dit waren de snapshots weer. Komende week heb ik een aantal leuke afspraken staan en ik moet weer naar het ziekenhuis. Ik hoop dat ik mag gaan proberen te lopen zonder walker en dat ik weer mag autorijden. Dat wordt weer een nieuwe uitdaging! En wat zijn jouw plannen voor komende week?

ENJOY’s favorieten:

Hieronder vind je een aantal favorieten van ENJOY! die hierboven te zien zijn in de Snapshots. Benieuwd naar deze producten? Klik dan op de plaatjes en je vindt meer info en de mogelijkheid dit product online te kopen.

 SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life  SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

SNAPSHOTS WEEK 10/2019 | ENJOY! The Good Life

ENJOY! your week.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.