week 43

Afgelopen week was weer een topweekje. Het begon met guur herfstweer. Dat vind ik heerlijk. Dan kan ik ongegeneerd thuisblijven. Heerlijk bloggen, fotograferen en nieuwe plannetjes smeden. Gedurende week had ik leuke uitstapjes met vriendinnen en de week eindigde met een Lazy Sunday.

Kijk je mee?

week 43 herfst

Ik vond een mooi rood blaadje in de tuin dat ik wilde fotograferen. Naarmate de tijd verstreek ging alle kleur uit het blad en verdroogde hij. Die herfstkleuren geven mij een warm gevoel van binnen.

week 43herfst en inspiratie blad

Geen idee waar dit blaadje vandaan komt. Ik heb zulke bomen niet in de tuin. Maar het was een gewillig object om te fotograferen 🙂

week 43 omelet

Restjes opmaken uit de koelkast en er deze lekkere omelet van gemaakt. Even een dag geen brood.

week 43 oester stork

Samen met vriendin L en N naar STORK Amsterdam waar we heerlijke Fruit des Mer hebben gegeten.

week 43 Kwantum kruiken recht

Wooninspiratie opgedaan bij de Kwantum hallen. Je kunt daar leuke woonaccessoires vinden voor weinig geld. Lees hier de blogpost die ik erover schreef.

week 43 Kwantum cadeaudoosjes

Deze blikken trommeltjes vond ik zo schattig. Ook van de Kwantum voor 2,- euro

week 43 kurk niet uit de fles

Snotver…. De wijn was op en ik vond nog een fles diep achterin de kast. Stond daar al jaren. Een wijn uit 2007. Met geen mogelijkheid kreeg ik de kurk eruit. Irritant! Uiteindelijk na lang wroeten was hij eruit maar er zat allemaal kurk in de wijn en hij was niet te zuipen. Een wijntje bij het koken vind ik het toppunt van genieten. En dan het liefst rode wijn. En nu?

week 43 potjes

Ik ben potten aan het verzamelen voor mijn nichtje. Ik heb er al flink wat. Zij maakt daar iets heel leuks van. Ik hoop dat het lukt om dat een keer samen te maken dan deel ik het met jullie.

week 43 peek inside kopie

 

Een leuk Peek Inside hoekje. Wat turquoise freubels bij elkaar. Het houten kunstobject onder de stolp heeft mijn zwager gemaakt van hout dat in hun tuin in Zweden lag. Ik vond dat altijd zo leuk als ik bij hun was en heb het gekregen toen zij weer terugkwamen naar Nederland.

Tinder s

Mijn Tinder escapades hebben hun dieptepunt bereikt. Ik doe nu galgje met mijn potentieel. Ik geloof alleen dat hij mijn creatieve geest voor de letter N niet zo kon waarderen. Tsja…. van inkoppertjes houd ik nou eenmaal niet 🙂

week 43 Leen Bakker mand

Ook wooninspiratie opgedaan bij de Leen Bakker. Hoge ‘hebben’ factor. Blogpost volgt nog.

week 43 Leen Bakker

Herfstsfeertje. Veel koper en warme kleuren.

week 43 pure delight Pure Delight

Vriendin R. werkte mee aan de expositie Pure Delight. Zij is hair & make-upartist. Pure Delight was te bowonderen tijdens de Kunst 10-daagse in Bergen. Wij zouden door Bergen struinen maar zijn uiteindelijk bij Wonders neergestreken voor thee en lunch en het dorp niet meer ingegaan. Het was zulk snertweer. Na de lunch ben ik nog even in Kranenburgh gaan kijken naar de expositie.

tekkel Pinterest

Nee, ik neem geen hond. Die slome witte kat was al een vergissing en een hond moet in weer en wind en op ongelegen tijdstippen uitgelaten worden. Daarnaast moet je drollen rapen. Zo’n warme drol op mijn nuchtere maag…..Voordeel is wel dat de kat dan wat meer in beweging zal komen.

Maar als ik dan een hond moet nemen dan vind ik een tekkel wel heel erg grappig. Ze kunnen zo lekker stom kijken en zijn zo heerlijk eigenwijs. Wij hadden vroeger een mislukte tekkel thuis waar iedereen een hekel aan had want bij het minste geringste geluid blafte zij de hele buurt wakker.

 

IJhallen vreemd

Samen met vriendin MJ naar de IJhallen in Amsterdam. Dat was echt een topuitje. Lees hier de post die ik over de IJhallen schreef.

week 43 Ijkantine

Na de IJ-hallen neergestreken in de nabijgelegen IJ-kantine. Gezellig café/restaurant met live muziek.

week 43 NDSM

De IJ-hallen liggen op het NDSM terrein. Een geweldig ruig gebied waar wij na een warm kopje thee nog even rondgelopen hebben. HĂ©!! De boot van Peppi en Kokkie en het Veronica zendschip.

week 43 fairtrade

Zaterdag begon de FAIRTRADE week op initiatief van Max Havelaar. In veel reclame folders van supermarkten wordt je ineens dood gegooid met Fairtrade producten. Dat zou altijd moeten! Mijn Fairtrade favoriet is natuurlijk TONY’s CHOCOLONELY.

week 43 enjoy avocado

READY to ENJOY! True 🙂

week 43 appelhart

De damespuber was met een vriendin naar de Olmenhorst in Lisserbroek geweest en had daar een flinke zak appels geplukt. Daar moest zij natuurlijk iets van maken toen zij thuis kwam. Geen appelflappen maar appelharten. Lekker!

week 43 sushi

Geen zin om te koken. Dus via Thuisbezorgd.nl sushi besteld. DELICIOUS!

week 43 sushi thuisbezorgd

Hap, slik, weg…..

week 43 Spook

Veel actie zit er nog steeds niet in die slome witte kater van ons.

Dit waren weer wat hoogtepuntjes van de afgelopen week. De nieuwe week is begonnen. Twee minder leuke dingen die ik moet deze week zijn de griepprik halen en naar de tandarts. Voor de rest van de week dan maar leuke momentjes sparen.

ENJOY! your week!

Foto’s ©ENJOY! The Good Life.

 

 

 

 

 

 • Avatar
  Marion
  http://mijnkladblog.nl/

  Goh, je maakt echt prachtige foto’s zeg! Het valt me echt op. Heel erg mooi!

  oktober 27th, 2014 11:43
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Dank je wel, Marion! Leuk dat het je opvalt. Ik doe het ook met veel plezier 🙂

   oktober 27th, 2014 13:44
   Reply
   02

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.