SHOPLOG SØSTRENE GRENE

Een paar weken geleden was ik in Zwolle om daar wat nieuwe hotspots te bezoeken. Mijn zus woont in Zwolle en houdt het allemaal haarscherp in de gaten of er iets nieuws ‘happening’ is. Dit keer nam zij mij mee naar twee nieuwe zaken, Pistache en Søstrene Grene, in het centrum van Zwolle waar ik eerder al deze post over schreef.

ZWOLLE #5 LEUKE SHOPS | ENJOY! The Good Life

Bij Pistache deed ik alleen mijn ogen de kost maar bij Søstrene Grene kon ik het niet laten om met lege handen de winkel te verlaten. Het is allemaal té leuk en ook nog eens heel erg betaalbaar.

Wat ik kocht? Kijk maar mee 🙂

SHOPLOG SØSTRENE GRENE

Deze houten citruspers wilde ik al langer hebben maar ik vond hem bij kookwinkels altijd aan de prijzige kant. Deze beauty was maar € 1,98 en dus ‘mine’. Ze verkopen ook diverse soorten losse thee in heerlijke smaken. Een zakje vol kost € 1,18. Ik ging voor de zwarte thee met zwarte bessen.

Op de rechterfoto zie je wat keukentextiel dat ik meenam. Daar kun je niet genoeg van hebben. De theedoeken zijn € 2,79 en de vaatdoekjes in diverse mooie kleurtjes zijn €1,14 p.stuk.

SHOPLOG SØSTRENE GRENE

Die mini Marshmellows was ik al heel lang naar op zoek. Op Pinterest zijn zoveel leuke receptjes waar ze deze voor gebruiken. Hier dus te vinden…. Een zak vol voor €1,14. Dan een gestippeld cadeaudoosje. Dit had de damespuber uitgekozen om haar cadeautje voor haar vriendin in te verpakken. €1,14. De mini tandfloss vind ik handig om in mijn tas te hebben. €0,69.

Op de rechterfoto een variant op de Picardi glazen. Die worden bij mij op den duur zo lelijk door de vaatwasser. Dus nam ik deze mooie stevige drinkglazen mee. €0,92 p.stuk.

SHOPLOG SØSTRENE GRENE

Deze leuke postkaarten kon ik niet laten liggen. Leuk voor op mijn moodboard maar natuurlijk ook leuk om te versturen. De kaarten zijn €0,43 p.stuk en de dubbele kaarten met envelop €0,72.

Rechts diverse mappen van de schoolartikelen afdeling. De damespuber kocht er een aantal ordners en fileholders in diverse mooie pastels en strepen. €2,37 en €1,12 p. stuk.

SHOPLOG SØSTRENE GRENE

En dat alles ging in deze handige tas die in allemaal leuke pasteltinten te koop zijn voor €0,69. Verder kocht ik ook nog diverse zakjes kruiden. Flinke zakken met tijm en Provençaalse kruiden voor €0,98 p.stuk.

Het leuke nieuws is dat vorige week ook een vestiging in Amsterdam geopend is. Deze zit op de Nieuwendijk. Als je in de stad bent zou ik een bezoekje aan deze superleuke winkel zeker niet overslaan. En er zijn ook vestigingen in Groningen en Den Haag.

Voor meer info kijk op de website van Søstrene Grene. Op de Facebook pagina van ENJOY! vind je nog een leuk filmpje met een mooie sfeerimpressie van de winkel die onlangs gemaakt is door Alles over Wonen van SBS6.

ENJOY! fun shopping

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.