OCEAN’S 8: Film feitjes + WINACTIE

Ook wij vrouwen zijn niet altijd in de mood voor een zielige zwijmel film. Samen met je vriendinnen op zoek naar een film waarbij je kunt lachen én waar ook een goed verhaal in zit? Dan is dit de ideale kraakfilm met een geweldige dosis girlpower én een topcast!

De feitjes over deze favoriete Ocean’s 8 film:

Een groot gedeelte van de film speelt zich af op het jaarlijkse Met Gala in New York City, hoe leuk om nou eens te zien wat er buiten die rode loper gebeurt?! Tijdens het Gala zal Debbie Ocean (Sandra Bullock) de grootste overval uit haar carrière plegen . Haar doel is namelijk om voor 150 miljoen dollar aan diamanten te stelen die om de hals van wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Anne Hathaway) hangen.

Talking about girlpower: Om de heist te laten slagen stelt Debbie Ocean een team samen met de allerbeste criminelen, alleen maar vrouwen natuurlijk! Dit top team bestaat uit louter topactrices, denk aan: Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Helena Bonham Carter en, houd je vast, Rihanna! Met zo’n cast valt niet te missen.

Wist je dat de film is geregisseerd door Gary Ross? Je weet wel, die ook The Hunger Games heeft geregisseerd. En dat de film is geproduceerd door Steven Soderberg, die de eerdere drie Ocean films regisseerde.

Zelfs de figuranten in Ocean’s 8 zijn powergirls. Zo zie je tijdens het Met Gala Katie Holmes, Kim Kardashian en zelfs Anna Wintour voorbij komen. Nu lijkt het echt alsof je een kijkje achter de schermen hebt bij hét evenement van het jaar.

Het Met Gala is één van de meest gefotografeerde evenementen in heel New York City, juist om deze reden was het extra belangrijk dat een groot gedeelte van de film deels werd opgenomen op locatie in het Metropolitan Museum of Art. Een museum moet uiteraard bezocht kunnen worden, de cast en crew hebben daarom twee weken lang tijdens nachtdiensten gewerkt om de film hier op te kunnen nemen!

Ocean’s 8 keek ik samen met de pubers. Een goede film met een flinke dosis humor en gekkigheid. Als je van de Ocean’s films houdt dan is dit zeker een aanrader. Garantie voor een lekker filmavondje!

De Ocean’s 8 film is verkrijgbaar op DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray en 4K Ultra HD. De film ook verkrijgbaar via digitale verkooppunten zoals iTunes, Pathé Thuis en te huren via Ziggo en KPN.

Winactie OCEAN’S 8 op DVD

Ben je benieuwd naar deze film? Ik mag 2 Blu-rays’s weggeven. Wat moet je doen….

 • Laat weten dat je mee wilt doen aan de winactie door een comment achter te laten onderaan dit artikel.
 • Laat een e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als je de winnaar bent. Zonder e-mail ding je niet mee.
 • Like ENJOY! The Good Life op Facebook, Instagram of Twitter. Dit is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd 🙂
 • De winactie loopt t/m 12 november. De winnaar wordt de 13 november op Facebook bekend gemaakt. Ik zal de winnaar persoonlijk een mail sturen. Belangrijk is om binnen 72 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

ENJOY! a good movie.

 

 • Avatar
  Eline

  Dát lijkt mij een leuke film zeg! Ik wil graag meeloten…

  november 12th, 2018 7:35
  Reply
  01

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.