LUNCHTIME #Nutella/Banaan tostiWoensdagmiddag is de enige middag dat ik kan lunchen met één van mijn pubers. De kleine man zit in zijn laatste jaar van de basisschool dus na de zomer is het afgelopen met lunchen samen met de kids. Best jammer want ik vind het altijd wel gezellig. Meestal brengen ze nog wel wat gevolg mee en zit ik aan een levendige lunchtafel.

Meestal maak ik wel iets lekkers. Pannenkoeken, soep, tosti’s, gebakken eitjes met tomaat en kaas etc. Of ik haal lekker haring of kibbeling bij de visboer.

lunch time bananen tosti grill

Gisteren had ik echt trek in zoet en bij kids is dat altijd een goed idee. Ik haalde mijn nieuwe grill apparaat te voorschijn die ik een tijdje terug bij het Kruidvat heb gekocht. Een onmisbaar apparaat als je veelvraten pubers in huis hebt overigens.

Chocoladepasta is heerlijk op een tosti maar dat vult niet echt en dus bedacht ik dat een banaan erbij misschien best smakelijk kan zijn. Dus besmeerde ik de speltboterhammen met een dikke laag chocopasta en daarop plakjes van een rijpe banaan. Tussen de hete platen en klaar is je quilty pleasure. Het was delicious!

Lunch time bananen tosti

Ik hoor je denken….. Niet echt gezond maar soms mag je jezelf best verwennen met zo’n heerlijkheidje.

Probeer ook maar eens hoe lekker dit is 🙂

ENJOY!

 • Avatar
  Deborah
  http://deborahhamar.wordpress.com

  Het water loopt mij in de mond. Dat ik daar nooit aan gedacht heb. Lijkt mij heerlijk!!

  januari 8th, 2015 9:25
  Reply
  01
  • Avatar
   José

   Simpel en yammie 🙂

   januari 8th, 2015 10:03
   Reply
   02
 • Avatar
  Hester Anne
  http://www.hesteranne.nl

  Dit maak ik zelf ook regelmatig. Zo lekker!

  januari 8th, 2015 12:19
  Reply
  03
  • Avatar
   José

   Zo lekker en simpel. De ingrediënten heb ik meestal wel in huis….

   januari 8th, 2015 13:11
   Reply
   04
 • Avatar
  Loïs
  http://www.loisblog.com

  Het lijkt me inderdaad heel erg lekker, ik ben op dit moment alleen wél gezond bezig, haha!

  januari 8th, 2015 15:44
  Reply
  05
  • Avatar
   José

   Daarom noem ik het ook mijn guilty pleasure 🙂

   januari 8th, 2015 17:07
   Reply
   06

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.