KOKEN MET OPRAH WINFREY | ENJOY! The Good Life

KOKEN MET OPRAH WINFREY

Wie kent haar niet, Oprah Winfrey. De vrouw die miljoenen kijkers trok met haar talkshows, haar gasten een auto cadeau gaf en die een eeuwige strijd aanging met haar gewicht. Hoewel we haar al een tijdje moeten missen op de buis, kunnen we nu genieten van haar fijne kookboek “Oprah’s favoriete gerechten”.

KOKEN MET OPRAH WINFREY | ENJOY! The Good Life

Inspiratie

Dit kookboek van Oprah is een inspiratiebron voor iedereen die van lekker eten houdt én vecht tegen overtollige kilo’s. Ze deelt niet alleen haar favoriete recepten maar het boek geeft ook een kijkje in haar persoonlijke- en televisieleven. Het is een feestje om door te bladeren en roept hetzelfde gevoel op als tijdens haar tv-shows. En bij het zien van al die prachtige foto’s wil je gelijk de keuken induiken.

KOKEN MET OPRAH WINFREY | ENJOY! The Good Life

Dieet

Zoals we allemaal weten is Oprah Winfrey de koningin van het diëten. Ze viel altijd af maar kwam net zo hard weer aan, met nog een paar extra kilo’s als bonus. Uiteindelijk is het haar toch gelukt om flink af te vallen door een balans te vinden en haar eetpatroon aan te passen. Met het Weight Watchers Smart Points systeem lukte het haar om af te vallen maar belangrijker nog, om op gewicht te blijven.

KOKEN MET OPRAH WINFREY | ENJOY! The Good Life

Smart Points

Hoewel het kookboek niet de indruk wekt dat het om een dieetboek gaat is het toch ook een praktisch kookboek. Bij elk recept staat aangegeven hoeveel Smart Points je moet rekenen en is daarom een handig kookboek voor iedereen die afvalt met Weight Watchers Smart Points. Lekkere gerechten op een gezondere manier.

KOKEN MET OPRAH WINFREY | ENJOY! The Good Life

Comfortfood

In het boek vind je maar liefst 115 fijne recepten. Niet alleen voor het diner maar ook voor het ontbijt en de lunch. Tussen de recepten door, blader je door het fotoboek van Oprah en deelt ze haar verhalen en anekdote’s. Het ziet er naar uit dat ze stabiliteit gevonden heeft. Geniet van dit fantastische boek met pure, comfortfood gerechten én van deze bijzondere, inspirerende vrouw.

Binnenkort zal ik een aantal van haar recepten uit het boek maken en deze met jullie delen. Benieuwd naar dit kookboek “Oprah’s favoriete gerechten”? Het is uitgegeven door Karakter Uitgevers en verkrijgbaar in de bekende boekhandels of hier online te bestellen voor € 22,99.

ENJOY! the favorite recipes of OPRAH.

Pictures: @ENJOY! The Good Life

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>