Boys World Hogsten

PEEK INSIDE #IT’S A BOYS WORLD

In deze binnenkijker geef ik je een kijkje in het domein van de kleine man. Die eigenlijk geen kleine man meer is maar die ik graag nog even klein wil houden.

Boys World quitar

Maar helaas groeit hij uit al die kinderversiersels, knuffels, boekjes etc. Ook veel speelgoed ligt te verstoffen in een krat.

Boys World IKEA PREMIÄR

Big boys willen alleen nog wereldse dingen zoals zijn overzicht van de wereld aan de wand (IKEA, PREMIÄR) en zijn contact via de digitale wereld op zijn telefoon, Ipad of via de televisie. Het hoort erbij. Zijn kleurpotloden en stiften zijn al maanden niet meer gebruikt en ook de Donald Duckjes liggen ongelezen opgestapeld. De grote wereldkaart is verkrijgbaar bij IKEA. Ik heb hem via Marktplaats kunnen bemachtigen.

Boys World room

Tijd om zijn jongens domein iets volwassener te maken. Dat begon allemaal omdat hij zijn kamer wilde ‘omgooien’. Ik vrees dat dat genetisch bepaald is. Mij kun je ook niet blijer maken door af en toe spontaan de boel op zijn kop te gooien en alles anders neer te zetten. Ook de kamer van dames puber tref ik geregeld gerestyled aan.

Nu valt er op de jongenskamer niet zoveel te schuiven maar er kon wel een heleboel opgeruimd worden.

Boys World Play Mobil

De Duckjes zijn aan een paar lieve kleine jongetjes gegeven, alle frutsels en kapot speelgoed in de afvalbak en een heleboel spulletjes naar de kringloop zodat die hopelijk een tweede leven krijgen.

Boys World ontgroeid

Ik moest wel een paar spullen redden. Hij was zo in de weggooi modus dat hij mijn oude wekker ook had weg gedonderd. Gelukkig kon ik die nog net op tijd redden maar hij mist wel ineens een wijzer ?! Het schilderij is van Madlilies.

Boys World quitar

Wat erin kwam was de Högsten stoel met voetenbank zodat meneer lekker kan chillen. Want dat is de voornaamste bezigheid van een puber in wording.

Boys World handig

De hertenkop is niet langer decoratief maar ook functioneel.

Boys World Grote Jongens boek

Naast zijn bed ligt zijn bijbel. Het grote jongensboek waar hij af en toe wat weetjes uit deelt 🙂

Boys World Guitar close

De gitaar heeft hij voor kerst gekregen. Hij is er af en toe op aan het tokkelen maar moet eigenlijk op les. Maar met al dat sporten en de scouting heeft hij daar geen tijd meer voor.

Boys World Boytoys

Tsja…. en dan het favoriete speelgoed van kleine én grote jongens. Auto’s!! Als ik mijn auto volgeladen heb met jongens voor mijn wekelijkse taxirit naar de hockey moet ik stiekem heel erg lachen. De mannen hebben het alleen maar over auto’s. Alle merken ken ik inmiddels. En niet de minste merken. Wel schattig dat ze mijn Miepmiep autootje ook weten te waarderen. Maar ja, ze moeten wel anders kunnen ze lopen haha…..

Boys World room

Met een paar kleine veranderingen is het een lekkere jongenskamer geworden. Nu nog hopen dat hij een beetje van mijn lip afgaat en ook op zijn kamer gaat zitten gamen 🙂

ENJOY!

Foto’s ©ENJOY! The Good Life

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.