Badkleding kun je niet vroeg genoeg kopen.

 

 

Een shoplog over badkleding terwijl de regen tegen de ramen klettert en als je naar buiten gaat bijna uit je panty waait. Dit weer vraagt om binnen blijven en online shoppen. En wat je niet vroeg genoeg kan kopen is badkleding. Want als eenmaal de eerste zonnestraal doorkomt, zijn binnen no time alle leuke bikini’s en badpakken uitverkocht.

 

 

 

Bikini’s en badpakken

Vanochtend was ik even aan het speuren voor een nieuw nachthemd, toen ik midden tussen de badpakken en bikini’s verstrikt raakte. Er is volop keus want er is geen sterveling die nu aan badkleding denkt.

Badkleding vind ik een ramp om te kopen. Ik voel mij er nooit prettig in en de pasvorm is ook negen van de tien keer waardeloos. Eigenlijk had ik mij voorgenomen dit jaar eens te investeren in een mooi badpak of bikini van bijvoorbeeld Seafolly, maar ik ben toch weer gezwicht voor wat bikini’s en badpakken van de HEMA. Tsja, ik blijf een zunigerd.

 

  

Shoplog

In deze shoplog laat ik je zien wat ik bestelde bij de HEMA en welke mooie badpakken, bikini’s en accessoires ik op het oog heb van Seafolly. Bij de HEMA heb ik van alles en nog wat besteld want soms zit iets als gegoten en ziet het er mooi uit. En vaker slaat een kledingstuk de plank volledig mis. Ik heb dan ook meteen alles besteld wat mij leuk leek. Dat kan ik dan thuis, op mijn gemakje, passen. Is het niet goed dan breng ik het gewoon terug naar de winkel. Wel zo makkelijk.

 

 

 

Badkleding passen

Om eerlijk te zijn vind ik passen van badkleding en ondergoed in de winkel niet prettig. Voor je het weet trekt een klein kind het gordijn van je pashokje open en sta je in je blote boobies te kijk. Of, wat ik ook heel vervelend vind, dat de verkoopster te pas en te onpas in je pashok duikt. Daarom bestel ik het liefst online en kan ik ongestoord passen.

 

Juiste cupmaat

Overigens ga ik één keer per jaar wel naar een goede lingerie winkel. Je lichaam verandert en je maat dus ook. Het is belangrijk dat de pasvorm van je BH goed is en bij het vinden van de juiste cupmaat kunnen ze je het beste in een speciaalzaak helpen. Ik ga dan naar Wala Lingerie & Mode in Wormerveer. Hier verkopen ze ook Seafolly. Dus als mijn HEMA aankopen niet naar wens zijn, ga ik op een drafje naar Wormerveer.

 

 

 

Badpak en/of bikini

De laatste tijd vind ik het ook heel prettig om een badpak te dragen. Buiten dat het wat eleganter staat, houdt het de boel lekker op z’n plek. Maar een bikini wil ik toch ook nog wel. De broekjes stijgen in hoogte en grootte mee, met het stijgen van de leeftijd. En zomaar een bikini top uitzoeken is er ook niet meer bij. De zwaartekracht wint het, dus moet het boeltje goed ondersteunt worden.

Wat vind jij?

Binnenkort laat ik je weten welke badpakken en/of bikini’s blijvertjes zijn. Vind jij het ook best lastig om badkleding te kopen? Ik ben benieuwd wat je van mijn aankopen vindt, wat jouw keuze zou zijn of misschien heb je nog tips.

Als je op de plaatjes klikt, kom je direct bij het betreffende artikel terecht. Hier vind je de gehele badmode collectie van de HEMA en hier van Seafolly.

 

ENJOY! beachwear

Beeld: HEMA en Seafolly/De Bijenkorf

 

 

Avatar
José
http://www.enjoythegoodlife.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.